نتیجه پایه یازدهم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج (۹ مرداد ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۸ هزار گذرنامه زیارتی در خراسان رضوی درمان جدید برای طاسی سر مردان گشت‌های ویژه پلیس آگاهی ۱۴۵۱ خودروی مسروقه در سراسر کشور را کشف کردند حجامت یا اهدای خون | حجامت کنیم یا خون هدیه کنیم؟ عوارض استفاده از ماهی‌تابه‌های نچسب | «تب دود» چیست؟ وزش باد‌های غبارآلود ۱۲۰ روزه در خراسان رضوی و استان‌های شرقی کشور کمبود گروه‌های خونی A مثبت و منفی در خراسان رضوی نقش موثر خواب در بهبود کیفیت زندگی | قبل از خواب وسایل الکترونیکی را خاموش کنید صدور ۳۰۰ هزار گذرنامه زیارتی برای زائران اربعین عدم حضور گروه‌های حساس در فضا‌های گرم| میگرن و ام اس در گرما تشدید می‌شود حدود ۶۵۰ هزار نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند درخواست پلیس از زائران اربعین برای تردد به مرزها با وسایل نقلیه نتایج آزمون سردفتری اسناد رسمی اعلام شد (۹ مرداد ۱۴۰۳) انسداد ۳۸۷ حلقه چاه غیرمجاز در خراسان‌رضوی پشه آئدس در کمین است | نیش پشه آئدس در طلوع و غروب آفتاب گزنده‌تر است اعتراف به قتل پای بساط قمار در مشهد + عکس برگزاری کارگاه کشوری ثبت و طبقه‌بندی علل بیماری‌ها و مرگ ومیر به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزایش ۲۵ تا ۳۰ درصدی مسافران هوایی به عراق در ایام اربعین هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف بی‌رویه و خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها
سرخط خبرها

رفتار پر خطر پسران مسری است

  • کد خبر: ۱۳۳۷۳
  • ۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۲
رفتار پر خطر پسران مسری است
محققان دریافتند که رفتار‌های پرخطر در بین پسران نوجوان ممکن است، مسری باشد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ نوجوانانی که رفتار‌های مخاطره آمیز سایر نوجوانان را می‌بینند، ریسک‌پذیرتر هستند و بیشتر خود را در معرض خطر قرار می‌دهند.

شاید همه شنیده باشیم که پسران معمولا علاقه به انجام رفتار‌های پرخطر دارند، به عنوان مثال، رانندگان نوجوان به مراتب بیشتر از رانندگان مسن با سوانح رانندگی روبرو هستند.

اما مهمترین سؤوال اینجاست که نقش تاثیرات اجتماعی بر رفتار‌های پرخطر چیست و آیا رفتار نوجوانان در زمان حضور دیگران، خطرناک‌تر می‌شود؟ و اگر چنین است، آیا این تاثیر ناخودآگاه است یا آگاهانه است؟

این مطالعه بر روی نوجوانان پسر و مردان بالغ انجام شد.

به‌طورکلی، نوجوانان گزینه مخاطره‌آمیز را انتخاب نمی‌کنند و به این معنی که انتخاب گزینه خطرناک، احتمالاً اندکی برای نوجوانان استرس‌زاست و نوجوانان تمایل به جلوگیری از قرارگرفتن درخطر را دارند، اما زمانی که می‌بینند، دوست آنان تمایل به انجام رفتار‌های پرخطر دارد، سعی دارند این رفتار‌ها را امتحان کنند.

محققان اظهار کردند: بزرگسالان، معمولا تحت تاثیر افراد برای انجام رفتار‌های پرخطر نیستند و تمایل به دوری از این رفتار‌ها دارند، اما این مطالعه نشان داد که پسران نوجوان، تحت تاثیر رفتار‌های مخاطره‌آمیز همسالان خود هستند و این خطرات را کورکورانه نمی‌پذیرند بلکه می‌دانند که درگیر رفتار‌های پرخطر هستند، ولی باز هم این رفتار‌ها را تقلید می‌کنند.

نتایج این بررسی در مجله Experimental Psychology ارائه شده است.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->